Mindenmás

Megvertek egy férfit szerda hajnalban Szegeden, a pénzét is elvették

Megvertek egy férfit Szegeden és a pénzét is elvették. A rendőrök három főt őrizetbe vettek – közölte a rendőrség csütörtökön a hivatalos honlapján. Mint kiemelték, az eset július 5-én hajnalban történt.

A rendőrségre közleménye szerint 2023. július 5-én hajnalban érkezett bejelentés, hogy Szegeden egy kocsma közelében ismeretlenek egy férfit megvertek és a pénzét is elvették. A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek és a helyszínen meghallgatták a sértettet.

EGY NŐ CSALTA KI A KOCSMÁBÓL

A megvert áldozat elmondta, hogy a kocsmából egy nő kicsalta az utcára, ahol több férfi is közrefogta őt. A pénztárcáját kivették a zsebéből és amikor vissza akarta azt szerezni, ütni-rúgni kezdték, majd elmenekültek. Az egyenruhások a személyleírások alapján azonosították a társaság nő tagját, akit néhány órával később bűntársaival együtt felismertek és elfogtak. A járőrök két férfit és a nőt előállítottak a Szegedi Rendőrkapitányságra, őket őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásukat. Ellenük csoportosan elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb