Szegedi Arcok

Fiatalok és munkára készek: 26 frissen kinevezett őrmester kezdte meg rendőri szolgálatát vármegyénkben

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság állományában 26 frissen kinevezett őrmester kezdte meg rendőri szolgálatát. Dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, rendőrfőkapitány ünnepélyes keretek között köszöntötte a frissen szakképesítést szerzett állományt – tudtuk meg a rendőrségtől.

A befogadó ünnepségen dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok előadást tartott a vármegyei rendőr-főkapitányságról, meghatározta a szolgálati elvárásokat, illetve szakmai sikereket kívánt a frissen kinevezett tiszthelyetteseknek.

A közbiztonsági rendőrjárőr tagozaton végzettek a Szegedi Rendőrkapitányság, a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság, a Makói Rendőrkapitányság és a Kisteleki Rendőrkapitányság, a határrendész útlevélkezelő rendőrjárőr tagozaton végzettek pedig a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség, a Kiszombori Határrendészeti Kirendeltség és a Nagylaki Határrendészeti Kirendeltség állományában teljesítenek szolgálatot.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb