Gasztro

Frissült a Restaurant Guru értékelő oldal listája: bekerült a TOP 10-be a Pivo Bar

Összesen 499 szegedi étterem és vendéglátóhely szerepel a Restaurant Guru értékelő oldal listáján, ebből 93 olyan hely, ahol pizzát is lehet kapni. Az oldal célja, hogy támpontot adjon az éhes látogatóknak, vagyis megmutatja, hogy melyek azok az éttermek, amiket érdemes felkeresni egy látogatás, vagy egy családi alkalom során. Mint kiderült, a rangsor megváltozott Szegeden, ugyanis a Pivo Bar & Pizzeria kedden bekerült a TOP 10-be, amit egy jelvénnyel jutalmaztak.

“A @restauratguru a metaverzumban fellelhető összes információ alapján rangsorolja a vendéglátóhelyeket, több mint 30 millió felhasználó segítségével. Megkaptuk az infót tőlük, hogy azon a bizonyos listán törünk előre, és mivel már a TOP 10-be értünk megküldték a jelvényt, amivel büszkélkedhetünk bátran” – jelentette be a szegedi vendéglátóhely a közösségi oldalán.

Ezen a listán egyébként olyan szegedi, pizzázóhelyek vannak a TOP 10-ben, mint

  • a Nova Étterem,
  • a Rudi és Fickó,
  • a Pizzafutár,
  • a Margaréta pizzéria,
  • valamint a katedrális Étterem és Kávézó.

Az összes, az oldalon fellelhető szegedi vendéglátóhely közül a listát egyébként a Gourmet Garden Sushi & Tapas Bár Szeged, valamint a Cirmi Gasztrokocsma vezeti. Ezt a listát ITT találod.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb