Mindenmás

Kezdődik a Sziget Lakópark Építése – elképesztően kedvező áron juthatunk most ingatlanhoz, mutatjuk a részleteket!

Sziget Lakópark – Az otthon, ahol a nyugdíjas évek örömteli, aktív időszakká válnak. Az építkezés most kezdődik, és mi már most egy kivételes ajánlatról kaptunk információt: megvásárolhatod álmaid otthonát 26 millió forintért! Természetesen nekünk elmondták a részleteket, mi pedig a lehető legtöbb információt adjuk át Nektek erről az időseknek épülő lakóparkról!

Mindenkinek vannak álmai arról, milyen legyen az időskori élete. A Sziget Lakópark most megadja a lehetőséget, hogy ezeket az álmokat valóra váltsd! A kényelmes és modern otthonok, a közösségi élet, a nyugalom és a biztonság: ezekkel kedveskednek a leendő idős lakóknak Tiszaszigeten. Mi is megkaptuk a házakról az információkat, valamint egy különleges üzleti ajánlatra is felhívták a figyelmünket.

Az építkezés most kezdődik, de információink szerint már több házat le is foglaltak. Nem véletlenül tették ezt meg: akik augusztus 31-ig befizetik álmai otthonának első részletét, akkor bizony a ház a 28,9 millió forintos bruttó ára helyett, csak 26 millió forintba kerül! A mai világban ez hatalmas kedvezmény, nem is találtunk hasonlót a piacon a közelben sem.

A lakás megvásárlásához szükséges befizetés ütemezése a következőképpen alakul: szerződéskötéskor fizetendő 35%, a szerkezetkész állapotban fizetendő további 35%, kulcsrakészkor fizetendő 20%, és a használatba vételi engedély megszerzésekor fizetendő a maradék 10%.

Az ajánlatban szereplő otthon egy olyan hely, ahol minden megtalálható, amire szüksége lehet. A gondosan megtervezett alaprajz tartalmaz egy 3,71 négyzetméteres előteret, egy 4,68 négyzetméteres fürdőszobát és WC-t, egy 21,56 négyzetméteres nappalit, étkezőt és konyhát, valamint egy 11,37 négyzetméteres hálószobát.
Ne hagyd ki ezt a kivételes ajánlatot! További részletek ITT!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb