Mindenmás

Próbáld ki INGYEN az egyik Legendás Sportautót az Árkád Szegedben most hétvégén!

Igen, jól olvastad… Most INGYEN beleülhetsz az egyik Legendás Sportautóba azok közül, amik ott parkolnak az Árkád Szegedben. Ráadásul az Árkád Szeged profi fotóssal vár Téged, hogy tökéletes emlékként maradjon meg ez a felejthetetlen élmény.

Nem is akármelyik autóról van szó, ugyanis az ikonikus Shelby Cobra 427-es ülésébe pattanhatsz be, amely ott virít a kiállítás középpontjában. Ezt az autót nem lehet letagadni, sem elrejteni: a személyisége, erőteljes megjelenése és a mögötte húzódó sztorik magával ragadják az embert.

Éppen ezért az Árkád Szeged úgy döntött, hogy most hétvégén Te is beleülhetsz egy fotó erejéig a Cobrába, ráadásul intéztek egy profi fotóst, aki a tökéletes beállításoknak köszönhetően extra jó képet fog lőni mindenkiről, így akár már egyből mehet is Facebookra, vagy Instára.

Július 15-én, szombaton 13:00-17:00 között, míg július 16-án vasárnap 10:00-14:00 között lehet kipróbálni a Shelby-t. Érdemes minél hamarabb érkezni, hogy biztosan legyen helyed. Ne maradj le erről a felejthetetlen és megismételhetetlen élményről, találkozzunk szombaton és vasárnap az Árkád Szegedben!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb