Mindenmás

Letarolta valaki a lámpát…offolta a kereszteződést!

A képeken jól látszódik, ahogyan a Radnóti Gimnázium előtti kereszteződésben valaki egészen durván letarolta a közlekedési lámpát: így nem működik semelyik sem a kereszteződésben.

Köszönjük a fotókat a Szeged365 Family-nek. Jól látszódik, hogy teljesen letarolták az egyik közlekedési lámpát, amely a balra kanyarodást mutatta nekünk szegedieknek hosszú idő óta.

Mivel most TKO-zta egy jármű, így a teljes kereszteződésben nem működnek a lámpák. Nem is villognak, csak teljesen elsötétültek. Sajnos ez jelentősen balesetveszélyes hely lett így.

Ott a gyalogátkelő hely, amelyre “csak” három irányból tudnak kanyarodni az autók, van kerékpárút, de az autósoknak sem egyszerű: busz sáv, és egy sáveltűnés, ahol nem a jobb kezes szabály lép életbe amikor sávot vált valaki, hanem nagyon kell figyelni a táblákat az út mellett. Reméljük minél hamarabb sikerül kijavítani a táblát és a kereszteződés újra biztonságos lesz. Amint megtudjuk ki tette, vagy mi történt azonnal megírjuk. Itt vannak a képek, köszönjük Imrének őket. Jó utat mindenkinek!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb