Mindenmás

Éjszakába nyúló borozások a Kárpátia Borházban: Hosszabbított nyitvatartás a Szegedi Szabadtéri Játékok idején!

Amikor a Szegedi Szabadtéri Játékok szele megérinti a várost, az emberek szívében megfogan a művészet iránti szenvedély. De mi a helyzet azokkal, akik még az előadások után is a város pezsgését, a barátok társaságát és a jó borok ízét szeretnék élvezni? Nos, erre a kérdésre a Kárpátia Borház adja a választ: hosszabbított nyitvatartással és klimatizált belső térrel várja vendégeit Szeged gyönyörű belvárosában.

Szeged, a Napfény Városa, nyári estéken egy különleges atmoszférát kínál, amit csak fokoz a Kárpátia Borház mediterrán terasza. Az Oskola utca 17. szám alatt található borház nem csak a borok szerelmeseinek nyújt kikapcsolódást, hanem a kultúra és a társasági élet kedvelőinek is. Az előadások ideje alatt az estébe nyúló nyitvatartásnak köszönhetően, a Szegedi Szabadtéri Játékok látogatói a késői órákban is megpihenhetnek egy pohár bor társaságában, akár az előadás után, vagy előtte.

A klimatizált belső tér, a széles borválaszték és a barátságos kiszolgálás garantáltan kellemes élménnyé varázsolják a borozás pillanatait. Az ízletes borok, a hangulatos belső tér és a nyüzsgő belvárosi környezet mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Kárpátia Borházban eltöltött idő feledhetetlen legyen.

Fedezd fel te is a Kárpátia Borházat a Szegedi Szabadtéri Játékok ideje alatt, és élvezd a művészet, a borok és a barátok társaságának örömét! A Kárpátia Borház csapata szeretettel vár!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb