Mindenmás

Megverte ismerősét az otthonában, és a pénzét is elvitte egy 19 éves férfi Szegeden

Bement ismerőse lakóhelyére és erőszakkal elvitte a pénzét egy férfi Szegeden. A rendőrök őrizetbe vették – tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól. Mint kiemelték, az eset még július 15-én délután történt.

Ekkor ment be az otthon tartózkodó ismerőse lakásába a férfi. A 19 éves szegedi erőszakosan pénzt követelt a sértettől, fenyegetőzött, majd többször megütötte. A bántalmazott fél ezután bezárkózott az egyik szobába, az agresszív fiatal pedig több mint 200 ezer forinttal elmenekült a helyszínről.

KÉT NAPPAL KÉSŐBB ELFOGTÁK A FÉRFIT

A nyomozók azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, aminek eredményeként azonosították a rablót, akit két nappal később elfogtak és előállítottak a Szegedi Rendőrkapitányságra. A rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. Ellene rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb