Mindenmás

Szent Vincent Rehabilitációs Központ: a megoldás a kéznél van

A Szent Vincent Rehabilitációs Központ mindennapi küldetése, hogy az ország bármely pontjáról várja azokat a betegeket, akik a mozgással kapcsolatos, neurológiai eredetű problémákkal küzdenek. Szegeden és hamarosan Budapesten is jelenlévő intézményükben az országban egyedülálló módon egy helyen, kedvező áron kínálnak bentlakásos ellátást és komplex rehabilitációs kezeléseket.

Központjukban a betegek számára minden eszköz és tudás adott ahhoz, hogy teljes értékű rehabilitációs kezelést kapjanak. A legkorszerűbb kezelési módszerekkel és eszközökkel állnak a betegek rendelkezésére, legyen szó akár fizikoterápiáról, akár neurológiai rehabilitációról. Az utóbbi időben bevezetett, innovatív CO2 kezelésük például a szövetek vérellátásának javítását, a sejtek regenerációjának elősegítését és a gyulladások csökkentését célozza.

A Szent Vincent Rehabilitációs Központ alapítója, Détári Vilmos is kiemelten fontosnak tartja, hogy a központ mindig a legfrissebb tudományos eredmények és technológiák felhasználásával tudja segíteni a betegek felépülését. Ezt bizonyítja, hogy nemrég Németországban vett részt egy szakmai programban, ahol a legkorszerűbb rehabilitációs eszközöket ismerhette meg.

Az orvosi csapatban olyan elismert szakemberek dolgoznak, mint Dr. Csohány Ágnes, a Bethesda Gyermekkórház Kiemelt Gyermek mozgásszervi rehabilitációs osztályának munkatársa, vagy Dr. Fazekas Gábor, a Szegedi Tudományegyetem Rehabilitációs Medicina Tanszék vezetője. Ők azok, akik minden nap a betegek szolgálatában állnak, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a sérülésekkel élők minél teljesebb életet élhessenek.

Ha Önnek, vagy családtagjának bármilyen mozgás vagy neurológiai sérülése van, ne habozzon jelentkezni. A Szent Vincent Rehabilitációs Központ csapata készen áll, hogy segítsen Önnek a legjobb megoldás megtalálásában. A jelentkezéshez hívja a +36 70 652 0800 telefonszámot, vagy küldjön e-mailt az [email protected] címre.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb