Mindenmás

Több százezer forintot csalt ki két embertől egy férfi és egy nő a vármegyénkben

A Csongrádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi és egy nő ügyében, akik több százezer forintot csaltak ki két sértettől – közölte a rendőrség csütörtökön.

Mint írták, a megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövetők 2022. augusztusában online felületen hirdettek több mázsa eladó tűzifát. A megtévesztett áldozatoktól a teljes vételárat vagy egy részletét előre átutalással kérték.

ELÉRHETETLENNÉ VÁLTAK

A kicsalt összeg megérkezését követően elérhetetlenné váltak, és a megrendelt tűzifa soha nem érkezett meg a jóhiszemű vásárlókhoz. A csongrádi nyomozók mindenre kiterjedő adatgyűjtés eredményeként azonosítottak egy 39 éves orosházi férfit és egy 50 éves hódmezővásárhelyi nőt, akik megalapozottan gyanúsíthatók a bűncselekmények elkövetésével. A párost a Csongrádi Rendőrkapitányságon kihallgatták. Csalás vétsége miatt indult ellenük büntetőeljárás. A rendőrök a nyomozást ma befejezték, az iratokat megküldték az ügyészségnek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb