Mindenmás

Golfütőkkel és fejszenyelekkel csépelte meg egymást két család a csongrádi kompállomáson – a rendőrök most fejezték be a nyomozást

A Csongrádi Rendőrkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást hét verekedő ügyében, akik golfütőkkel és fejszenyelekkel estek egymásnak a csongrádi kompállomáson – közölte a rendőrség pénteken.

A közleményben az áll, hogy a megalapozott gyanú szerint 2022. december 18-án kora délután találkozott egymással két haragos viszonyban lévő család Csongrádon, a Tisza partján. A találkozó erőszakba torkollt, a résztvevők a náluk lévő golfütőkkel és fejszenyelekkel ütötték-verték egymást, többen könnyű, egy férfi pedig súlyos sérülést szenvedett.

GARÁZDASÁG ÉS TESTI SÉRTÉS MIATT INDULT ELJÁRÁS

Mint kiderült, a rendőrök négy férfit és három nőt elfogtak és előállítottak a Csongrádi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Ellenük csoportosan elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték az ügyészség részére.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb