Mindenmás

Kállay esték első felvonás: Cserháti Zsuzsa emlékest Újszegeden, az Ízek Birodalmában

Veszelinov Marica nem lassít! Szeged kedvenc gasztro-angyala szeretne igazi közösséget kovácsolni Újszegeden, éppen ezért indítja el a Kállay estéket az Ízek Birodalmában. A Kállay esték során találkozhatunk kulturális, gasztronómiai, sport és közösségi programokkal is. A programsorozat első állomása a Cserháti est, ahova egyenesen Budapestről érkezik Báder Mari, csodálatos hangú bárénekes.

Cserháti Zsuzsa nevét senkinek sem kell bemutatni. Egyedülálló hangjával a mai napig képes mosolyt és könnyeket varázsolni bárki arcára. A többszörösen kitüntetett énekesnő éppen 20 évvel ezelőtt távozott közülünk, ezért is indítja a Kállay estéket Marica az ő emlékkoncertjével jövőhét szombaton.

Stábunk látogatásakor már hatalmas volt a pörgés az Ízek Birodalmában. Marica és csapata éppen az egyedi Cserháti est exkluzív koktéljait és ételeit készítették elő, amik az énekesnő leghíresebb zenéiről kapták a nevüket. Ha kíváncsi vagy, hogyan találkozott Marica először Cserháti Zsuzsával, és milyen elképesztő koktélok várnak rád, nézd meg a legújabb videónkat:

A felejthetetlen élményre garancia az Ízek Birodalma és Marica személye, meg persze azok a gasztro különlegességek, amiket egyszerűen nem lehet megszokni. Érdemes sietni, ha szeretnél részt venni az első Cserháti esten, ugyanis rohamosan fogynak a 3990 forintos jegyek!

Jegyet az Ízek Birodalmában tudsz vásárolni a Petri Gábor út 5. szám alatt.
Bármilyen kérdésed van, keresd őket bizalommal a +36 70 532 4600 számon.

Esemény: https://www.facebook.com/events/6400142776741492/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb