Szegedi Arcok

“Legyél hős azzal, hogy segítesz” – élelmiszer adományozásra buzdít az MKKP szegedi szervezete

“Gondolj azokra akiknek az étel is nehézség és legyél hős azzal, hogy segítesz. Mutassunk országos példát” – fogalmazott szerkesztőségünknek küldött levelében a Magyar Kétfarkú Kutya Párt szegedi szervezete.  

MÁR SZÁMOS ALKALOMMAL SEGÍTETTEK

Mint írták, a Kutya Párt szegedi passzivistái továbbra is folytatják az élelmiszerosztást. Még az év első felében összejött nagy mennyiségű adományból sikerült számos alkalommal segíteniük a szegedi és környékbeli családokon, vagy feltölteni az ételgyűjtő ládákat. Hozzátették, mivel a mostani élelmiszerárak mellett sokaknak okoz gondot a minőségi ételhez és húshoz jutás továbbra is szívesen fogadnak konzerveket, rizst és más tartós élelmiszereket. 

SEGÍTSÜK AZOKAT, AKIKNEK A MEGÉLHETÉSE BIZONYTALANNÁ VÁLT

“Mindenkit bíztatunk arra, hogy személyesen, vagy az ételgyűjtő ládákon, esetleg az MKKP-n keresztül segítse azon Csongrád-Csanád vármegyei lakosokat, akiknek a megélhetését az elmúlt évek bizonytalanná tették. Mutassunk országos példát” – hívta fel a figyelmet a Kutyapárt szegedi szervezete.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás és fotók: MKKP Szeged

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb