Mindenmás

Így védd meg a házad: a szegedi Első Beton Kft. csúcstechnológiával támad

A Szeged365 csapata lehetőséget kapott egy exkluzív körutazásra a szegedi Első Beton Kft. építőcenterébe, ahol betekintést nyerhettünk a homlokzati vékony vakolatok világába. A Vásár utca 1. szám alatt található komplexumban Németh Krisztián, üzletvezető fogadott minket.

Mint Krisztiántól megtudtuk, a homlokzati vékony vakolat nem csak az épületek esztétikájáért felel, hanem meghatározó szerepe van azok külső burkolatának védelmében is. Az Első Beton Kft. ezt a területet tekinti az egyik specialitásának és a látogatásunk során megismerkedtünk az ezen a területen alkalmazott forradalmi technológiával.

Krisztián azt is elárulta, hogy az Első Beton Kft. mindig is az innováció és a minőség híve volt és ennek köszönhetően váltak Szeged egyik legmeghatározóbb választásává. Büszkén mutatta be az egyedülálló keverőgépet, amely extrém rövid időn belül képes egy egész épület homlokzati vékony vakolatát kikeverni.

Ha kíváncsi vagy, hogyan működik ez a forradalmi keverő- és rázógép, akkor kattints a videóra, amiben megnézheted, hogyan muzsikál bevetésen:

Látogass el az Első Beton Kft. építőcentrumába, ismerd meg a homlokzati vékony vakolat világát, és hagyd, hogy szakértőik segítsenek megtalálni az ideális megoldást építkezésedhez!

Cím: Szeged, Vásár utca 1-3.
Weboldal: www.elsobeton.hu
Telefon: +36-62/549-510

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb