Mindenmás

Eltűnt egy 14 éves lány Csanádpalotáról, 5 napja nem tudni róla semmit (frissítve)

Eltűnt egy fiatal, 14 éves lány Csanádpalotáról – hívta fel a szerkesztőségünk figyelmét Patrik olvasónk. B. J. Kincsőt a rendőrség is keresi, mint kiderült, július 20-a óta nem tudni róla semmit.

A hivatalos felhívás szerint a fiatal lány 2009-ben született Szegeden,

  • 156-160 centiméter magas,
  • kerek az arcformája,
  • szőkés-barna a haja színe,
  • az pedig arca szeplős.

A fiatal lány eltűnését a Szeged-Csanád Egyházmegye Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató jelentette július 20-án a rendőrségnek, mivel a csanádpalotai lakásotthonba nem érkezett vissza a 20 óráig tartó kimenőjéről. Jelenlegi tartózkodási helye ismeretlen.

Aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél.

Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

FRISSÍTVE: SZERENCSÉRE MEGLETT A LÁNY

Nagyon szépen köszönjük a sok-sok megosztást, szerencsére meglett a fiatal lány a mai nap folyamán! A rendőrség is eltávolította a körözést, így a személyiségi jogokra való tekintettel mi is kivettük a cikkünkből a fotót, illetve a nevet.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb