Mindenmás

Kábítószerrel kereskedett két férfi Csongrádon – őket, és egy 17 éves fogyasztót is elfogott a rendőrség

Tudatmódosító szert értékesített két csongrádi férfi egy ismerősük részére. A nyomozást a rendőrök befejezték – értesült szerkesztőségünk csütörtökön a rendőrségtől.

Mint írták, a rendőrségre 2021. júniusában érkezett bejelentés, hogy két férfi kábítószerrel kereskedik Csongrádon. A nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek, aminek eredményeként azonosítottak egy 17 éves fogyasztót. A felderítés során a rendőrök látókörébe került még egy 26 és egy 35 éves helyi lakos is, akikről kiderült, hogy marihuánával és általuk „kristálynak” nevezett kábítószerrel kereskedtek.

ELFOGTÁK A FOGYASZTÓT ÉS A KÉT DLÍERT IS

Az egyenruhások a fogyasztót, valamint a két dílert elfogták és előállították a Csongrádi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket. Az idősebb férfiak ellen kábítószer-kereskedelem bűntettének, a fiatalkorú fogyasztó ellen pedig kábítószer birtoklás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Csongrádi Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait megküldték az ügyészségnek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb