Szegedi ArcokVideo365

Nem mindennapi rejtéllyel dolgoztathatod meg ízlelőbimbóidat a szegedi Vitamin Szalonokban, ahol a legszerencsésebbek még SZIN bérletet is nyerhetnek

Nem is nyújthatna más nagyobb felüdülést a meleg nyári napokon, mint egy frissen facsart gyümölcslé, ahol a 100%-ig természetes ízek igazi vitaminbombaként robbantják fel ízlelőbimbóidat. Pláne, ha a hűsítő élményhez egy rejtélyekkel teli játék is párosul. A Vitamin Szalon üzleteiben idén nyáron gondoltak egy nagyot és egy titkokkal teli kihívásra invitálják a kifinomult ízlelőbimbóval rendelkező szegedieket, mely során a franchise zöldség-gyümölcs birodalom jóvoltából, városunk egyik legnagyobb és legjobban várt fesztiváljára, a SZIN-re nyerhetsz bérletet. Hogy mit kell tenned ehhez?

  • Mindössze annyi a dolgod, hogy megkóstolod üzleteikben a kérdőjellel ellátott préslevet, (eláruljuk, a kóstoláshoz még csak vásárolnod sem kell semmit)
  • tippeld meg a benne lévő 4 összetevőt, (annyit súgunk, hogy gyümölcsökről van szó)
  • dobd be a tipped a Vitamin Szalon üzleteiben található gyűjtőládába,
  • és figyeld, hogy te nyerted-e meg a 3 SZIN bérlet egyikét.

FRISS, EGÉSZSÉGES, ADALÉKANYAG MENTES

Beszélgetésünk során Rácz Bertalan, a Vitamin Szalon ügyvezetője elárulta, ezek a préslevek egy ipari centrifugával készülnek, semmiféle adalékanyagot nem tartalmaznak, az üvegekbe színtisztán csak a rost és a gyümölcslé kerül. A kínálatukban található dzsúzok mind frissen, helyben készülnek egy előre kitalált receptúra szerint, de nyugodtan szabadon engedhetjük fantáziánkat is, hiszen a megvásárolt gyümölcsöket és zöldségeket ízlésünk szerint a Vitamin Szalon csapata pillanatok alatt lepréseli nekünk. Kipróbáltuk és meg kell mondanunk, eldobtuk az agyunkat a mennyei ízektől, ennél jobb felfrissülést el sem tudtunk volna képzelni ezeken a meleg nyári napokon.

A VITAMIN SZALON CSAPATA AUGUSZTUS 17-ÉN RÁNTJA LE A TITKOS ÖSSZETEVŐKRŐL A LEPLET

Természetesen megkóstoltuk a kérdőjellel ellátott préslevet és meg is tippeltük a rejtélyes összetevőket. Hogy mennyire találtuk el az ízeket, számunkra is csak a sorsoláskor, augusztus 17-én derül ki, amikor is Berci és csapata lerántja a titokról a leplet. Egy biztos, az ízek harmóniája tökéletes, talán ezért is nehéz egyet-egyet belőle kiemelni. No, de lássuk, hogyan megy ez a szegedieknek, hiszen Bercivel és csapatával útra is keltünk, hogy élesben teszteljük a rejtélyes préslevet. Videónkban rögtön meg is lesheted, milyen kifinomult ízlelőbimbóval rendelkeznek a szegediek:

Ne feledd, augusztus 17-ig mindennap megtippelheted a titkos összetevőket! Tippelj naponta a Vitamin Szalon szegedi üzleteiben, és növeld a nyerési esélyeid, így akár a tiéd lehet a SZIN bérletek egyike és egy őrületes bulival búcsúztathatod az idei nyarat!

HA SZERETNÉL NYERNI EGY SZIN BÉRLETET ÉS SZÍVESEN JÁTSZANÁL, A VITAMIN SZALON ALÁBBI ÜZLETEIBEN TEHETED MEG

Tímár utca 9/B

Szentháromság utca 9.

Török utca 1/A

Algyői út 72.

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb