Mindenmás

Büszkék vagyunk, hogy ez is Szegeden van: Détári Vilmos sérültként tudja, hogy ilyenkor a legfontosabb az egyénre szabott komplex segítség. Mutatjuk mit sikerült már felépítenie Vilmosnak, aki ugyancsak átesett egy súlyos stroke-n

Szegeden egy olyan hely áll rendelkezésre, ahol az emberek újra reményt kaphatnak egy teljesebb, aktívabb életre. A Szent Vincent Rehabilitációs Központban különféle betegségekkel és állapotokkal élő emberek találhatnak megoldást, hogy az életük minőségét jelentősen javíthassák.

Miért válassza a Szent Vincent Rehabilitációs Központot?

1. Széleskörű ellátás: Itt nemcsak a stroke-on átesett, vagy Parkinson-kórban szenvedő betegek találnak segítséget. A rehabilitációs központ kínálata sokoldalú, hiszen a Guillain-Barré szindrómában, Sclerosis Multiplex-szel élők, egyéb neurodegeneratív betegségekben szenvedők, és traumatológiai, ortopédiai, valamint kardiológiai és pulmonológiai állapotokkal élők is megfelelő ellátásban részesülnek.

2. Úttörő kezelési módszerek: A Központ a legújabb rehabilitációs technológiákra és módszerekre épít. Többek között a TMS terápiát, neurológiai szakrendelést, ergoterápiát, logopédiát, robot asszisztált terápiát és még sok mást is kínálnak.

3. Teljeskörű segítség: A betegek nem csak fizikailag, hanem mentálisan is támogatást kapnak, mivel a központban pszichológiai szakrendelés, mentálhigiénés támogatás és életvezetési tanácsadás is elérhető.

4. Emberközpontú hozzáállás: A Szent Vincent munkatársai szakképzettek és barátságosak. Ezen túlmenően a központ kialakítása és berendezései mind hozzájárulnak a hatékony rehabilitációhoz és a betegek lelki nyugalmához.

A Szent Vincent Rehabilitációs Központ missziója világos: a pácienseiknek az önállóbb életvitelre való képesség újra-kialakítása, életminőségük javítása. Mi is arra buzdítunk minden érintettet és hozzátartozót, hogy ismerjék meg ezt a páratlan intézményt, ahol az egyéni fejlődés és a gyógyulás valóban közös siker lehet. Lépjen velünk a gyógyulás útjára!

Elérhetőségek:
Telefonszám: +36 70 652 0800
Email cím: [email protected]
Cím: 6724 Szeged, Bakay Nándor u. 50,
Facebook
www.szentvincentrehab.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb