Szegedi Arcok

“Ennek a balesetveszélyes romhalmaznak így nincs értelme” – kiakadt a szegedi kerékpárosklub az államhatárra vezető nemzetközi kerékpárút állapotán

“Vajon egy lepusztult és senki által nem használt kerékpárutat is be lehet zárni, mint egy vasútvonalat, és át lehet terelni a forgalmát a közútra?” – tette fel a kérdést a CM365 – Magyar Kerékpárosklub Szeged a közösségi odalán az államhatár felé vezető bicikliút állapotára utalva. Mint kiderült, hiába tették rendbe a kerékpárutat, a gaz már az aszfalt rései között kibukkant.

“Elvileg több szakaszon rendbetették az Eurovelo11-es nemzetközi kerékpárút Tiszasziget és az államhatár közötti szakaszát. Bár itt-ott valóban nem ráznak már a korábbi brutális gyökérfölnyomások, sajnos, amint a képeken látszik, már a nem olyan régen javított aszfaltból is nő a fű, belóg a növényzet, van, ahol egy kidőlt fa csonkja is” – hangsúlyozták, és az alábbi fotókat töltötték fel a jelenlegi állapotról:

JOBB LENNE BESZÁNTANI?

Azt is kiemelték, hogy az az 1 fő biciklis, akit láttak, az is inkább az úttesten közlekedett. “Ha nincs pénz és/vagy személyzet üzemeltetni az infrastruktúrát, akkor jobb lenne beszántani, mert ennek a balesetveszélyes romhalmaznak így nincs értelme” – zárták a posztot a kerékpárosok.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb