Mindenmás

Dupla tűzeset vasárnapra: egy melléképület kapott lángra Újszegeden, a Lövölde utca közelében (frissítve)

Alig pár perccel az ásotthalmi tűzeset után jutott el szerkesztőségünkhöz az információ, hogy vasárnap délelőtt Újszegeden, a Lövölde utca közelében is felcsaptak a lángok, egy melléképület gyulladhatott ki.

Két tűzeset is jutott vasárnap délelőttre: először Ásotthalmon csaptak fel a lángok, majd Újszegeden, a Lövölde utcában is tűz ütött ki. Információink szerint egy melléképület kaphatott lángra. Amint többet tudunk, frissítjük cikkünket. A füst a Kereszttöltés utcából is jól látható, erről olvasónktól kaptunk fotókat, amelyet ezúton is nagyon köszönünk, mutatjuk őket:

Olvasói fotók, köszönet érte Zoltán!

FRISSÍTVE (11:52): BEFUTOTT A KATASZTRÓFAVÉDELEM HIVATALOS KÖZLEMÉNYE IS, TELJESEN LEÉGETT A MELLÉKÉPÜLET

Teljesen kiégett egy faszerkezetű, garázsnak használt melléképület Szegeden, a Törökkanizsa utcában. A tűz a szomszédos lakóház tetőszerkezetébe is belekapott, valamint a garázsára is átterjedt. A szegedi és a kisteleki hivatásos tűzoltók három vízsugárral előbb körülhatárolták, majd eloltották a lángokat. A munkálatok közben az épületekből több gázpalackot kihoztak, amelyeket nem ért hőhatás – közölte a Csongrád-Csanád vármegyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb