Mindenmás

Ismered a Kéknyelűt? Exkluzív borséta lesz Szegeden, amiről Te sem maradhatsz le. Mutatjuk a részleteket!

Szeged városa mindig is büszkélkedhetett gazdag kulturális és gasztronómiai örökségével. Szeptember elején azonban valami különleges készül: a magyar borászat ritka kincseivel ismerkedhetünk meg közelebbről egy exkluzív borkóstoló keretein belül. Ha még nem hallottál a Kéknyelűről vagy a Bakatorról, most itt az ideje, hogy bővítsd tudásod!

A Kárpátia Borház, Szeged egyik jeles borászati intézménye, a Délvidék Házban különleges eseményre hívja a borok és a magyar hagyományok iránt érdeklődőket. A “Régi Magyar Szőlőfajták Sétáló Borkóstolója” című rendezvényen a látogatók megkóstolhatják azokat a ritka és különleges borokat, melyek gyökerei mélyen a magyar borászati múltba nyúlnak vissza.

Egy sétáló borkóstoló során nem csupán az ízlelőbimbóinkat kényeztetjük. Itt a történelem, a kultúra és a gasztronómia találkozik. A borok mellé elhangzó történetek, anekdoták és érdekességek révén egy rövid utazást tehetünk a magyar borászat történelmi korszakain keresztül.

Mit kell tudni a rendezvényről?

  • Helyszín: Délvidék Ház, Szeged, Közép fasor 1-3.
  • Jegyinformációk: Early bird ár (augusztus 20-ig): 5.900 HUF, Elővételes jegy (augusztus 21-től szeptember 8-ig): 7.900 HUF, Helyszínen (szeptember 9-től): 9.900 HUF.
  • Jegyértékesítési pontok: Kárpátia Borház, Szeged, Oskola utca 17. vagy online a tixa.hu oldalon.

A rendezvény nyilvános, tehát mindenkit szeretettel várnak, aki kíváncsi a magyar borok rejtett kincseire. Az esemény szegedi jellege miatt kiváló alkalom a városlakóknak és az idelátogatóknak egyaránt, hogy közösen fedezzék fel a borok világát.

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló alkalmat, melynek keretein belül bepillantást nyerhetsz a magyar borászat kincsestárába! Szeged365 olvasóinak pedig ajánljuk, hogy ne várjanak az utolsó pillanatig a jegyvásárlással, mert a korábbi tapasztalatok alapján az ilyen exkluzív események hamar megtelnek. Kóstolj, fedezz fel és élvezd a borok világát velünk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb