Mindenmás

Több százezer forintot csalt ki az emberektől egy férfi a vármegyénkben

A Csongrádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki több százezer forintot csalt ki három sértettől – tudtuk meg a rendőrségtől kedden.

Mint kiemelték, a megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2022 tavaszán hirdette meg különböző építési elemek gyártását és beszerzését. A 32 éves férfi a termékek vételárának egészét vagy annak részletét előre utalással kérte megfizetni. A gyanútlan sértettek több százezer forintot fizettek, azonban a megrendelt áru sosem érkezett meg, az eladó pedig elérhetetlenné vált.

AZONOSÍTOTTÁK A CSALÓT

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként azonosították a csalót, akit a Csongrádi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgattak ki. Csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás. A csongrádi nyomozók az ügy vizsgálatát befejezték, az eljárás iratait megküldték az ügyészségnek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb