Mindenmás

Javítási munkálatokat végeztek a Bertalan hídon – a rendőrök irányítják a forgalmat a Brüsszeli körút és József Attila sugárút kereszteződésében (frissítve)

Rendőrök irányítják a forgalmat a Brüsszeli körút és József Attila sugárút kereszteződésében – tájékoztatta szerkesztőségünket pénteken dél körül Andor olvasónk, de mint kiderült, a Római körút és a Sajka utca kereszteződésénél is ugyanez a helyzet. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól azt az információt kaptuk, hogy szerencsére nem baleset történt, hanem munkálatok kezdődnek a Bertalan hídon, le fogják kapcsolni a kereszteződésben a közlekedési lámpákat, ezért van kint a rendőrség.

Információink szerint a Magyar Közút már ki is táblázta a hídnál, hogy útfelújítási munkálatok kezdődnek a helyszínen. Már most lassú a haladás, és hosszabb átjutásra számíthatnak a közlekedők, ugyanis a Belvárosi hidat ma este 8-ig még nélkülöznünk kell. Rákérdeztünk a Magyar Közútnál, hogy pontosan milyen munkálatokba kezdenek, amint válasz érkezik, frissítjük cikkünket!

FRISSÍTVE: MÁR NINCS KORLÁTOZÁS

A Magyar Közút azt válaszolta szerkesztőségünknek, hogy a Bertalan-hídon a fix traffipaxok garanciális javítási munkái zajlottak. “A beruházó és megbízó ebben az esetben nem társaságunk volt, de az ideiglenes forgalomtechnika kialakításában segítettünk. A munkák alig 1 órát vettek igénybe, már nincs a hídon korlátozás” – emelték ki.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb