Közélet

Rangos elismerést kapott két Csongrád-Csanád vármegyei tűzoltó

A Csongrád-Csanád vármegyei Kálmán Rajmund tűzoltó alezredes A Magyar Arany Érdemkereszt katonai tagozatát vehette át, Faragó Antal tűzoltó őrnagynak pedig tanácsosi címet adományozott a köztársasági elnökünk az Államalapítás Ünnepének alkalmával.

A Belügyminisztériumban, majd pedig a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon tartottak ünnepséget augusztus huszadika, az államalapítás és Szent István király ünnepe tiszteletére csütörtökön. A rendezvényre két Csongrád-Csanád vármegyei tűzoltó is meghívást kapott, hiszen mindketten neves elismerést vettek át a BM OKF épületében – tudtuk meg a vármegyei katasztrófavédelemtől

KIEMELKEDŐ SZOLGÁLATI TEVÉKENYSÉGE MIATT KAPOTT ELISMERÉST KÁLMÁN RAJMUND LEVENTE

Novák Katalin, Magyarország köztársasági elnöke – a belügyminiszter előterjesztésére – több évtizedes kimagasló szolgálati tevékenysége elismeréséül állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából A Magyar Arany Érdemkereszt katonai tagozatát adományozta a katasztrófavédelem állományában végzett három és fél évtizedes kiemelkedő szolgálati tevékenysége elismeréseként Kálmán Rajmund Levente tűzoltó alezredesnek, a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Szentesi Katasztrófavédelmi Kirendeltség Szentesi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltóparancsnokának, a HUNOR Mentőszervezet csoportvezetőjének.

Mindezek mellett Dr. Pintér Sándor, Magyarország Belügyminisztere tűzoltósági tanácsosi címet adományozott Faragó Antal Gábor tűzoltó őrnagynak, a szegedi hivatásos tűzoltó-parancsnokság szolgálatparancsnokának.

Szívből gratulálunk az elismerésekhez!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Fotók: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb