Mindenmás

Elütött valakit a villamos a József Attila sugárúton (frissítve)

Elütött valakit a villamos a József Attila sugárúton, a Deák Ferenc Gimnázium előtt, szombat délután, kaptuk a hírt, Olvasónktól, Annától.

Mint Anna írta, a a rendőrök és a mentők már a helyszínen vannak. Kiss Balázs kollégánk pár perce élőben be is jelentkezett a helyszínről:

Az esettel kapcsolatban az SZKT azt írta közösségi oldalán, hogy forgalmi zavar történt a József Attila sugárúton. Emiatt Anna-kút és Tarján vá. között között villamospótló autóbuszok közlekednek. Előreláthatólag 5-15 perces vonali késések várhatóak. Érintett járatok: 3-as, 3F-es, 4-es villamosvonal.

A helyszínről fotókat is kaptunk Olvasóinktól, melyeket ezúton is köszönünk:

FRISSÍTVE: A RENDŐRSÉG IS MEGERŐSÍTETTE A BALESETET

Kérdésünkre a rendőrség kommunikációs szolgálata is megerősítette a balesetet, jelenleg nincs több információ a baleset körülményeiről, amint többet tudunk, cikkünket frissítjük.

FRISSÍTVE: SZÁNDÉKOSAN LÉPHETETT A MOZGÓ VILLAMOS ELÉ

Helyszíni információk szerint szerkesztőségünk úgy értesült, a gyalogos szándékosan lépett a közlekedő villamos elé. Az esettel kapcsolatosan érdeklődtünk az Országos Mentőszolgálatnál is, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

FRISSÍTVE: SAJNOS ELHUNYT A GYALOGOS

Az Országos Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy 70 év körüli férfit ütött el a villamos, aki sajnos életét veszítette a balesetben. Ezt az Országos Mentőszolgálat is megerősítette. Mint írták, férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentők sajnos már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A Katasztrófavédelem információi alapján az illető a szerelvény alá szorult. A város hivatásos tűzoltói a Szegedi Közlekedési Társaság szakembereivel közösen megemelik a villamost, és kiszabadítják alóla az elütött embert.

A balesetet a rendőrség általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint vizsgálja.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb