Mindenmás

Még nincs vége: utórengések voltak Szarvas környékén, és még továbbiak is várhatóak

Mint szombat délelőtt megírtuk, magyar idő szerint 11 óra 13 perckor majd 11 óra 16 perckor két földrengés pattant ki hazánkban egymás után, a rengéseket többek között Hódmezővásárhelyen, sőt Szegeden is lehetett érezni. Úgy tűnik, még nincs vége a földmozgásoknak, a katasztrófavédelem szombat délután arról tájékoztatott, hogy utórengések voltak Szarvas környékén, sőt továbbiak is várhatóak.

2,8-AS ÉS 3,5-ÖS ERŐSSÉGŰEK VOLTAK

A Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriumának közleménye szerint ma 14:18 perckor és 14:21 perckor két újabb utórengés követte a Szarvas környéki földrengéseket. A földmozgásokat, amelyek a Richter-skála szerint 2,8-es és 3,5-es erősségűek voltak, több településen is érezhették. Károkról eddig nem érkezett bejelentés a katasztrófavédelemhez. A térségben további utórengések várhatóak, fogalmazott a katasztrófavédelem.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: katasztrofavedelem.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb