Sport

Hazai pályán folytatná a jó sorozatát a Szeged-Csanád GA: veretlenül fogadják a Csákvárt vasárnap este

Vasárnap este érkezik a labdarúgó NBII hatodik fordulója, a Szeged-Csanád GA pedig veretlenül fogadja a Csákvár csapatát 19 órától a Szent Gellért Fórumban. A csapat öt fordulót követően a tabella előkelő negyedik helyét foglalja el – közölte a klub.

Alekszandar Sztevanovics fiai az előző héten a BVSC otthonából hozták el mindhárom pontot, méghozzá Borvető Áron góljának köszönhetően. A kék-feketék ezzel három győzelemmel és két döntetlennel állnak öt fordulót követően.

KÉT KORÁBBI SZEGEDI IS CSÁKVÁRON JÁTSZIK

A Csákvár 2014 óta megszakítás nélkül a másodosztályban szerepel. Tóth Balázs együttese az előző fordulóban 1-0-ás vereséget szenvedett hazai pályán a Budafok csapatától, így jelenleg a 15. helyen áll a bajnokságban. Csákváron futballozik két korábbi középpályásunk, Farkas Aurél és Szakály Dénes is. A két csapat eddig 16 alkalommal találkozott a másodosztályban. A mérleg meglehetősen kiegyenlített: 7 szegedi siker mellett 3 döntetlen és 6 Csákvár-győzelem született. Az egyik legemlékezetesebb összecsapásunk 2019. szeptember 15-én zajlott: a Szent Gellért Fórum nyitómérkőzésén 5-3-ra győztük le a sárga-kékeket. Az öt gólunkból hármat Germán Tamás, kettőt pedig Kóródi Nándor szerzett. A legutóbbi hazai találkozónkon Papp Áron góljával 1-0-ra diadalmaskodtunk, a csákvári visszavágón 1-1-es döntetlen született, akkor Gajdos Zsolt góljára Vaskó Tamás válaszolt.

ALEKSZANDAR SZTEVANOVICS SZERINT NEHÉZ MECCSRE VAN KILÁTÁS

Alekszandar Sztevanovics: – ,,Azt szoktam mondani, hogy mindig a következő mérkőzés a legfontosabb, ez most különösen igaz. Egy jó csapattal játszunk, amely kiváló egyéni kvalitásokkal rendelkezik a középpályán. Jól ismerjük őket, biztos, hogy nem lesz egyszerű meccs. Teljes önbizalommal kell játszanunk, hiszem, hogy a játékosaim képesek lesznek megbirkózni a feladattal. Ha el akarjuk érni a célunkat, akkor meg kell nyernünk a Csákvár elleni mérkőzést!”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb