Mindenmás

Ismét Moto GP-vé változik Szeged? Bömbölve, száguldva csapatták a motorosok péntek késő este a város több pontján

Valóságos Moto GP-vé változott Szeged éjszaka, bömböltek a motorok péntek késő este a belváros több pontján. Mint Olvasóink szerkesztőségünknek küldött leveleiből kiderült, nagy sebességgel száguldoztak/versenyeztek a kétkerekűn a motorosok, megzavarva az éjszaka nyugalmát.

ÓRÁKON KERESZTÜL SZÁGULDOZTAK

“Az elmúlt 3 órában 20 percenként róják a motorosok a várost és 150km/h-s sebességgel, hangzavarral száguldanak el az ablakaink alatt, pedig este 11 óra is elmúlt” – írta szerkesztőségünknek Olvasónk, Balázs. Másik Olvasónk, Péter is ugyanezt tapasztalta, mint írta, olyan nagy robajjal vannak, mintha versenyeznének.

SZERTE A VÁROSBAN HALLANI LEHETETT ŐKET

A száguldozó, bömbölő motorosokról többen is írtak a Facebook Szegeden közlekedünk nevű csoportjában. A beszámolók alapján a motorosokat hallani lehetett a Nagykörút, a Kossuth Lajos sugárút, a Csongrádi sugárút, a Moszkvai körút, a Petőfi Sándor sugárút, a Móravárosi körút, valamint a Rókusi körút és az új ELI út irányából is.

Az esettel kapcsolatban megkérdeztük a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is, történt-e intézkedés az ügyben, amint válaszuk megérkezik, cikkünket frissítjük.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb