Mindenmás

Emberségből jeles: rossz helyen parkolt járműjével egy szegedi autós, ám az SZKT munkatársainak megesett a szíve rajta

Emberségből jelesre vizsgáztak a Szegedi Közlekedési Társaság munkatársai. Mint az egyik tag megosztotta történetét az Újszeged az én otthonom elnevezésű Facebook csoportban, éppen elszállítani készültek valóban tilosban parkoló járművét, ám kérésére eltekintettek a jármű elvontatásától, pedig már a görgőt is aláhelyezték. Természetesen a szabálysértési bírság így is megy, de sok idegeskedéstől kímélték meg tettükkel a szakemberek.

“Tegnap reggel teljesen véletlenül pont akkor mentem el a pókos autó mellett, amikor felszerszámozva elkezdték felemelni a feleségem kocsiját. Megjegyzem, teljesen jogosan, rossz helyen parkolt (nem szokása, bonyolult volt a reggel). A hirtelen pániktól még köszönni is elfelejtettem, csak megkértem őket arra, hogy NE!, és ÁLLJ!” – kezdte történetét a férfi az Újszeged az én otthonom csoportban.

“KÖSZÖNET AZ EMBERSÉGES PÓKOSOKNAK”

Hozzátette, a nem túl barátságos csatakiáltása ellenére maximálisan udvariasan tárgyalóképesek maradtak az SZKT munkatársai, sőt, eredetileg csak öt percet szándékoztak várni, hogy a tulajdonos egy félmaraton keretében kulcsot szerezzen a járműhöz, mégis vártak rá negyedórát, majd visszaengedték az autót a földre. “A szabálysértési bírság kiment (ezt nem is szándékoztam elvitatni), de nem álltak bele az elvontatásba. Köszönet az Emberséges Pókosoknak!” – zárta bejegyzését az illető.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb