Mindenmás

HOPPÁ! Meglestük az előkészületeket, ugyanis holnap rajtol a Merkbau-SW Umwelttechnik térkő napok!

Minden készen áll a nagy eseményre! A Merkbau-SW Umwelttechnik Térkő Napok holnap kezdetét veszi, és a Szeged365 stáb már most bepillantást nyert az előkészületekbe. Mutatjuk, mit érdemes tudnotok a kiállításról.

A Merkbau-SW Umwelttechnik Térkő Napok a kertek, teraszok és térkövezés szerelmeseinek szentelt esemény. Az előkészületek során láthattuk, hogy milyen hatalmas energiát és munkát fektettek az esemény szervezői abba, hogy minden tökéletes legyen. A különféle térkövek és kerti kiegészítők gondosan elrendezve várják majd a látogatókat. Berkecz Roland, a Merkbau Építőcenter szegedi vezetője elmesélte nekünk, milyen programokkal és kiállítókkal találkozhatunk a két nap alatt:

A Merkbau-SW Umwelttechnik Térkő Napok két izgalmas napot tartogat mindenki számára. Holnap, azaz pénteken 9-17 óráig, szombaton pedig 9-13 óráig várnak mindenkit, aki érdeklődik a kertépítés iránt. Az eseményen bemutatják a legfrissebb térköveket és kerti kiegészítőket, és hasznos tanácsokat nyújtanak a kerttervezéshez és ápoláshoz. Megismerhetjük a gyártástechnológiát, megtudhatjuk, hogyan lehet lerakni a térkövet, és tanácsokat kapunk a kivitelezéshez.

Az ACO Magyarország is kitelepül mind a két napra, és kerti kiegészítőiket mutatják be. Ez az esemény tökéletes alkalom arra, hogy felfedezzük az új kertészeti megoldásokat és inspirációt merítsünk otthonunk tervezéséhez.

Kövesd velünk az eseményt!

Az esemény alatt a Szeged365 stáb is jelen lesz a helyszínen. Kövess minket, hogy elsők között értesülj az esemény legfrissebb híreiről, és kapcsolódj be a Merkbau-SW Umwelttechnik Térkő Napok izgalmas világába!

Mind a két nap izgalmakkal teli lesz, és alig várjuk, hogy részesei lehessünk ennek az inspiráló eseménynek. Találkozzunk a Wimmer Fülöp utca 6. szám alatt és merüljünk el együtt a kertek és térkövezés varázslatos világában a Merkbau-SW Umwelttechnik Térkő Napokon!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb