Sport

Nem sikerült a győzelem, pedig a végén nagyot hajráztunk a Pick Aréna-ban


Sajnos végig vezetve győzött a PSG itthon a Szeged ellen. A francia bajnok Paris Saint-Germain papíron esélyesebb volt, de a Pick Arénában egy csapat sem érezheti magát biztonságban. A francia csapat a négy gólt szerző Máthé Dominiknak is köszönhetően nyert szoros végjáték után 31–29-re az OTP Bank-Pick Szeged vendégeként a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 1. fordulójában.

Az eleje és a vége volt igazán szoros: az első tíz percben tartotta magát a Szeged, majd Bodó Richit kiállították. Ezután sikerült három góllal elszakadnia a vendégeknek, mire a hazaiak hét a hat elleni támadójátékkal válaszoltak, és bár a hatékonyságot nem sikerült javítani, de a különbség nem nőt.

A második játékrészben a PSG színeiben Máthé Dominik is pályára lépett, aki nagyon rövid idő alatt négy gólt vágott nekünk. A norvég Emil Kheri Imsgard remek védéseket mutatott be, de sajnos ezekkel a lehetőséggel most nem tudtak élni a szegediek.

A véghajrában még a fordítás is össze jöhetett volna, elképesztő tempóra kapcsolt Bombac, aki remek egyéni akciókból sorra szerezte a gólokat. Sajnos a szerencse nem állt a végén mellénk, Romeu Balaguer gólja a győzelmet jelentette a PSG-nek. Nincs pihenő, a Pick ellen érkezik a Kiel, az Aalborg, a Kolstad és a Kielce is.

A mérkőzés adatai: OTP BANK-PICK SZEGED–PARIS SAINT-GERMAIN (francia) 29–31 (13–16)Szeged, Pick Aréna. Vezette: Brunner, Morad

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb