Sport

Magához tért a PSG vereség után a PICK: 13 góllal verte meg a Komlót, már 49. alkalommal…

Szoros első félidő után, 37-24-re nyert hazai pályán a Carbonex-Komló ellen a K&H férfi kézilabda liga 3. fordulójában az OTP Bank – PICK Szeged – közölte a klub. A Kékek ezzel a 49. győzelmüket könyvelhették el a Komló ellen a férfi kézilabda NB I-ben, Kárpáti Krisztián szerint jobb eredményt is elérhettek volna, de benne volt még a fejekben a PSG elleni meccs.

A Mikler Roland, Bánhidi Bence, Luka Stepancic és Marin Jelinic nélkül pályára lépő, abszolút esélyes Pick sokat hibázott az elején, az első félidőben többször is két góllal vezettek a vendégek. A második felvonásban már jött a magabiztos papírforma: fokozatosan nőtt a különbség a két csapat között, természetesen a Kékek javára.

Ismét jött a szokásos Martins-Sostaric kínai, Szymon is megszerezte első hivatalos meccsen lőtt szegedi gólját, majd az akadémista Rea Barnabás is a kapuba talált, így 37-24-re, magabiztosan nyertünk

– írta tudósításában az OTP Bank – PICK Szeged.

OTP Bank – PICK Szeged–Komló 37–24 (17–14)
K&H férfi kézilabda liga, 3. forduló. Szeged, PICK Aréna, 1065 néző. Vezette: Sándor Gy., Szabó B.
OTP Bank – PICK Szeged: Imsgard – Szilágyi 6/4, Garciandía 4, Kalaras 4, Mackovsek 2, Frimmel 5/1, Martins 2. Csere: Nagy M. (kapus), Gaber 1, Molina, Szita 1, Dzialakiewicz 2, Bombac 2, Sostaric 4, Bodó 3, Rea 1. Vezetőedző: Kárpáti Krisztián.
Komló: Merkovszki – Urbán 2, Bogdanovics 2, Jerkovic 5, Rotim 3, Veszelinovics 4/2, Menyhárt 3. Csere: Vekic 2, Szöllősi O., Váczi M. 1, Varga Sz., Kovács D. 1, Tóth G., Begovácz 1.  Vezetőedző: Marosán György.
Hétméteres: 7/5, ill. 3/2.
Kiállítás: 2, ill 8 perc.

A csapat legközelebb szeptember 21-én (csütörtök) 18.45-kor Németországban, a THW Kiel otthonában Bajnokok Ligája-találkozón lép pályára.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb