Mindenmás

Utolsó simítások! A szegedi tudás hamarosan Budapesten is: Dr. Bajzik Éva Rehabilitációs Szakorvos és Manuálterapeuta exkluzív nyilatkozott Nekünk a Budapesti Központból!

Szent Vincent Rehabilitációs Központ Szeged neve már nem csak a város határain belül cseng ismerősen a rehabilitációs terápia terén: a Szent Vincent Rehabilitációs Központ megálmodója, és alapítója Détári Vilmos folytatja a fáradhatatlan munkát a rehabilitáció területén, és megnyitja budapesti központját. Természetesen a legjobb szakemberek is segítik folyamatosan a munkát: Nézzétek meg a helyszínt, Dr. Bajzik Éva Rehabilitációs Szakorvos és Manuálterapeuta exkluzív, az építkezés helyszínén nyilatkozott a rehabilitáció kiemelten fontos jelentőségéről.

A SZEGEDI KÖZPONT EXPORTÁLÁSA

A személyre szabott, komplex kezelések, a betegközpontú ellátás elképesztően fontos egy stroke-n átesett sérült embernek. Ezt Détári Vilmos alapító tökéletesen tudja, sőt átérzi: mielőtt első pár tíz négyzetméteres rehabilitációs központját megnyitotta volna, ő is átesett egy súlyos tsroke-n, lebénult, majd onnan hatalmas kitartásával újra visszajött az életbe. Sérült emberként tudja mi kell a pácienseknek. Erről Détári Vilmossal itt beszélgettünk elsőként:

SZEGEDI TUDÁS HAMAROSAN BUDAPESTEN IS

Miközben a budapesti központon végzik az utolsó simításokat Dr,. Bajzik Éva elárulta: elképesztően fontos a sérülések utáni szakszerű és személybeszabott rehabilitáció. Szegeden hatalmas tudás van, a város nagyságához képest mondhatjuk városunkban ez kimagasló, nemzetközileg elismert. A Szent Vincent Rehabilitáció Központ Szeged után megépíti második központját Budapesten is. Dr. Bajzik Éva küldetése segíteni az embereknek, nagyon sokan írtatok nekünk is, hogy mennyit segített sérült olvasóinkon, vagy éppen hozzátartozóikon. Most megkérdeztük honnan van ez az erős belső motiváció, nézd meg a videót, amit már az épülő budapesti központban készítettünk:

Információink szerint a Szent Vncent Rehabilitációs Központ – Budapest október 2-án már fogadja a sérült, komplex és személybeszabott kezelésekre vágyó pácienseket. Tehát az új budapesti központban októberben már együtt léphetnek a gyógyulás útjára, érdemes időpontot foglalni a következő elérhetőségeken:

Pillangó utca 12. (XIV. kerület), Budapest
Szeged, Bakay Nándor utca 50.
+36 30 141 0001
szentvincentrehab.hu
[email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb