Mindenmás

BREAKING: robbanás történt, egy rendőr meghalt

Robbanás történt szerda este Esztergomban egy családi háznál. Az épülethez a rendőrök is kivonultak és legalább egy rendőr meghaltintézkedés közben – közölte az M1 Híradója. A közmédia szerint a város külterületén lévő családi házhoz fenyegetőzés miatt vonult ki nagy erőkkel a rendőrség és a tűzoltóság.

Jelenleg is hatalmas erőkkel van kint a rendőrség és a tűzoltóság a helyszínen. Esztergomba utazott információink szerint a belügyminiszter is.

A közmédia értesülései szerint egy rendőr meghalt, miközben intézkedtek egy családi háznál, ahol a fenyegető – az eddigi információk szerint – felrobbantott egy ismeretlen tárgyat – hangzott el a híradóban. Az ügyészség vizsgálatot indított az ügyben: hivatalos személy elleni erőszak minősített esete miatt.

A közmédia tudósítója az M1 aktuális csatornán elmondta, hogy sajtóértesülések szerint egy férfi Esztergom külterületi, nem túl sűrűn lakott részén szerda délután folyamatosan robbantással fenyegetőzött, és fenyegetését be is váltotta. Azt továbbra sem lehet tudni, hogy amit felrobbantott, az egy gázpalack volt-e, vagy valamilyen robbanószerkezet – tette hozzá az M1 tudósítója.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb