SportSzegedi ArcokVideo365

Kylo Ren sírna a gyönyörűségtől: felavattuk a Global Fitness vadonatúj spinning termét, a világ minden Sith-ereje velünk volt!

Szerintünk lassan nincs ember Szegeden, aki ne hallott volna arról, hogy egy extravagáns, egyben óriási aerobic és spinning teremmel gazdagodik a város legnagyobb lifestyle komplexuma, a Global Fitness. A munkálatok hetek óta gőzerővel zajlanak a Makkosházi körút 1-ben, az, hogy az újdonság óriási lesz, már alap, azonban a kedd délutáni demo-spinning órára érkezve leesett az állunk.

A hamarosan megnyitó újdonság ugyanis gyakorlatilag úgy néz ki, mintha most jött volna valamelyik Star Wars filmből,

a korom fekete falakból a Sith-lovagok vörösen izzó fénykardjára hajazó LED betétek világítanak ki,

és ha ez nem lenne elég, hamarosan óriás kijelzők, a spinning-órák zenei ütemére pulzáló fényeffektek és még ezernyi meglepetés kerül be a terembe. Az 50 fixen rögzített, professzionális Spinning-bringára 50 szerencsés beavatott pattant fel kedden, akik Lázár Edina szakmai vezető – és a Szeged365 kollégáinak – vezényletére megejtették az első, egyben történelmi spinning-foglalkozást.

A hangulat fenomenális volt, a fekete-vörös fényárban olyan volt, mintha a címünkben említett Kylo Ren és Snoke nagyúr társaságában tekernénk, ilyet, máshol, Szegeden biztosan nem találni.

A különleges alkalomról Galyas Richárd, Pipicz Dávid és Sóti Gellért kollégáink készítettek anyagot,

  • szóval,
  • dobperés,
  • érkezik a vadonatúj Global Fitness aerobic és spinning terem első edzése, teljes kakaóval, apait-anyait beleadva:

A Global Fitness a Makkosházi körút 1-ben, hétfőtől vasárnapig 5:30-23:00 között vár, az újdonság aerobic és spinning terem (amely a fitnessterem közvetlen szomszédjában vár hamarosan) pár héten belül nyit, amint meglesz a fix dátum, érkezni fogunk vele!

Operatőr: Galyas Richárd

Riporter: Pipicz Dávid

Fotós: Sóti Gellért

Szöveg: Kisházi Sándor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb