Mindenmás

Hétfő reggel szendereg a robogás…a tram-train késik (frissítve)

Információink szerint forgalmi zavar történt: 15-20 perces késésekre kell számítani.

Nem a legjobbkor: hétfő reggel tájékoztattak bennünket, hogy bizony a TramTrain és így az 1-es villamos is késik hétfő reggel.

Minimum negyed óra, de akár 20 perc is lehet a késés. Hivatalosan forgalmi zavar történt a TramTrain vonalon. Így Szegeden az érintett járat az 1-es jelzésű vasútvillamos, de valószínűleg ez megborítja kicsit a villamosaink közlekedését is. Amint minden rendben lesz, azonnal jelezzük nektek!

FRISSÍTVE: MEGHÍBÁSODOTT A BIZTOSÍTÓBERENDEZÉS

A Mávinform hétfő reggeli közleménye szerint a fennakadás oka a Hódmezővásárhelyi Népkert és Kopáncs között biztosítóberendezési hiba, ami lassítja a közlekedést. Emiatt a vasútvillamosok és a vonatok menetideje 10-15 perccel nőhet a Szeged–Békéscsaba vonalon. A késések csökkentése érdekében nem közlekedett

  • nem közlekedett a Hódmezővásárhelyről Szegedre 6:27-kor
  • és a Szegedről Hódmezővásárhelyre 7:20-kor induló TramTrain (33101, 33104),
  • az Orosházáról Szegedre 5:28-kor elindult személyvonat (7739) csak Hódmezővásárhelyi Népkertig közlekedett. Onnan a 6:07-kor elindult vasútvillamossal (33099) lehetett eljutni Szegedre.
  • A Szegedről Békéscsabára 6:28-kor induló vonat (7700) csak Hódmezővásárhelyi Népkerttől közlekedett. Szeged és Rókus állomás között pótlóbusz szállította az utasait. Onnan a 6:42-kor induló TramTrain-járattal (33098) lehetett eljutni Hódmezővásárhelyi Népkertig.
  • A Békéscsabáról Szegedre 5:47-kor elindult személyvonat (7749) csak Hódmezővásárhelyi Népkertig közlekedett. A Szegedről Békéscsabára 7:28-kor induló vonat (7722) csak Hódmezővásárhelyi Népkerttől közlekedett. Odáig pótlóbusz szállította az utasokat.
  • Nem közlekedett a Hódmezővásárhelyről 7:07-kor Szegedre és a Szegedről 8:20-kor Hódmezővásárhelyre induló TramTrain (33105, 33140) sem.

Az egyik olvasónk arról számolt szerkesztőségünknek, hogy a 6:45-kor induló vasútvillamos valójában 7 óra után tudott csak elstartolni a hódmezővásárhelyi Hősök teréről, és olyan sokan voltak rajta, hogy szó szerint egymásnak préselődtek az emberek. A gyermeke rosszul is lett, le kellett, hogy szálljon és végül megvárta a buszt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb