Mindenmás

Balesetek sora Szegeden: elsodortak egy kerékpárost az Alsó Kikötő soron, autók karamboloztak a Pulz utcánál és egy motorosbaleset is történt a Kossuth Lajos sugárúton

Nem tudjuk mi történik ma délután Szegeden, de rövid időn belül három baleset is történt. Először 14 óra körül két autó ütközött össze a Pulz utcánál, majd negyed három körül elsodortak egy kerékpárost az Alsó Kikötő soron. Olvasóink mindezek mellett arról tájékoztatták szerkesztőségünket, hogy a Kossuth Lajos sugárút és a Párizsi körút sarkán egy motorosbaleset is történt.

Az első balesetről István olvasónk azt írta, hogy nem adták meg az elsőbbséget a Pulz utca sarkánál, így két autó elég rendesen egymásba szaladt előtte. Csaba olvasónk szerint itt egy rendőrautó és két mentős is kint van.

ELSODORTAK EGY KERÉKPÁROST

Nem sokkal ezután egy kerékpárost sodortak el az Alsó Kikötő soron – tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól. Itt teljes útlezárás van érvényben, és ez sajnos sérüléses baleset volt. Viktor olvasónk szerint a Gabonakutatónál fordulnak vissza a gépjárművek. Fotót is kaptunk a felszaporodott sorról.

István olvasónk mindezek mellett azt írta, hogy a Kossuth Lajos sugárút és a Párizsi körút sarkán egy motorosbaleset is történt. Itt is kint vannak a mentősök és a rendőrök is.

Köszönjük szépen a tudósításokat! Szépen kérünk, vigyázzatok magatokra!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb