Mindenmás

Balesetet okozott, majd meglépett a helyszínről Csongrádon – vezetői engedélye sem volt a vétkes sofőrnek

Közlekedési balesetet okozott még 2023. április 22-én egy sofőr Csongrádon, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. Mint később kiderült, még vezetői engedélye sem volt. A rendőrök most fejezték be a nyomozást az ügyben.

A közlemény szerint az elkövető április 22-én autójával Csongrád belterületén közlekedett, miközben a sebességkorlátozást figyelmen kívül hagyta. A rosszul megválasztott sebesség miatt nekiütközött egy előtte haladó autó oldalának, aminek utasa megsérült.

EGY 21 ÉVES FÉRFI VOLT AZ ELKÖVETŐ, VEZETŐI ENGEDÉLYE SEM VOLT

A balesetet okozó 21 éves helybéli férfi a helyszínről segítségnyújtás nélkül tovább hajtott. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként napokon belül azonosították a sofőrt, akiről kiderült, hogy vezetői engedélye sincs. A Csongrádi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgatták, ahol a bűncselekmény elkövetését elismerte. Segítségnyújtás elmulasztása vétsége miatt indult ellene eljárás, aminek a nyomozását a rendőrök most lezárták, az iratokat pedig megküldték az ügyészségnek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb