Mindenmás

Súlyos baleset történt, motorost ütöttek el a József Attila sugárút és a Budapesti körút kereszteződésében

Délután 4 után kezdtek el özönleni a Szeged365 olvasói üzenetek, amelyek alapján baleset történt a József Attila sugárút és a Budapesti körút kereszteződésében. Elsődleges információink szerint két autós és egy motoros a baleset résztvevői, az utóbbi cikkünk megírásának perceiben is az úttesten fekszik, többen azt írtátok, hogy rengeteg ember sereglett össze a helyszínre.

Ami már biztos, a rendőrség és a Szeged365 Family beszámolói alapján:

  • két autó és egy motoros ütközött a József Attila sugárút és a Budapesti körút kereszteződésében, 16:00-16:20 között
  • az autókból kiszálltak, nem sérültek meg,
  • a motoros viszont úgy tudjuk, igen,
  • az egyik autóból folyik az üzemanyag,
  • a mentők, rendőrök most érnek ki a helyszínre.

A rendőrség megerősítette, hogy a (segéd)motorkerékpárral balesetet szenvedő férfi megsérült, annak mértékéről viszont egyelőre nincs bővebb információ.

FRISSÍTVE (16:32): TORLÓDÁS VAN A HELYSZÍNEN, A MOTOROS ELLÁTÁSA JELENLEG IS ZAJLIK

A motoros ellátása jelenleg (16:32) is zajlik a helyszínen, a mentősök mellett a rendőrök és a tűzoltók is kivonultak. A helyszínelés idejére a József Attila sugárút és a Budapesti körút kereszteződésében torlódásra kell számítani.

Köszönjük a fotót, Alex!

FRISSÍTVE (16:45) MEGSZÓLALT A KATASZTRÓFAVÉDELEM

Cikkünk megjelenését követően a Katasztrófavédelem is kiadott egy közleményt. Mint írták, két személyautó és egy motorkerékpár karambolozott Szegeden, a József Attila sugárúton, a Budapesti körútnál.

A város hivatásos tűzoltói áramtalanítják a gépkocsikat, amelyekből mindenki ki tudott szállni. A helyszínen vannak a mentők is.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb