GasztroMindenmás

A Nagy Gluténmentes Kakaós Csiga Teszt, aminek most Te is a részese lehetsz!

Az Essentiale új terméket mutatott be a város édességkedvelőinek örömére. Ezúttal egy gluténmentes kakaós csigával lepte meg a közönséget, és mi nem hagyhattuk ki az alkalmat, hogy kipróbáljuk és megosszuk veletek a véleményünket.

A Nagy Szegedi Gluténmentes Kakaós Csiga Teszt három szerencsést választottunk ki, akik közelebbről is megismerhették az Essentiale új termékét, valamint egy hagyományos kakaós csigát is, hogy összehasonlíthassák az ízeket és az élményt. Vajon hogyan sikerült a teszt? Mindenki elsőre el tudta dönteni, hogy melyik a gluténmentes és melyik a hagyományos csiga? A videóból kiderül:

Az Essentiale mindig is kiemelkedő figyelmet fordított az egészséges és speciális étrendű emberek igényeire. Az új gluténmentes kakaós csiga kifejlesztése sem képez kivételt ez alól. Zsarnóczay Zitáék olyan finomságot hoztak létre, amit mindenki élvezhet, függetlenül az ételintoleranciájától és életmódjától.

Zsarnóczay Zita, az Essentiale csapatának egyik kreatív zsenije, elmondta: “Nagyon fontos volt számunkra, hogy olyan gluténmentes kakaós csigát készítsünk, amely nem csak a gluténérzékenyeknek, hanem mindenkinek ínycsiklandozó élményt nyújt. Sok időt és erőfeszítést fektettünk ebbe a projektbe, és büszkék vagyunk az elért eredményre.”

Az Essentiale gluténmentes kakaós csigái már megtalálhatók a polcokon. Ráadásul, ha most Te vagy a szerencsés, akkor az első csigát mi álljuk! Első lépésként kövesd be az Essentiale Facebook oldalát, utána irány a Szeged365 oldala és kommentben jelöld meg azt az ismerősöd, akivel szívesen megkóstolnád.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb