Mindenmás

Nagy baleset volt a szomszédos vármegyében a hétvégén: saját kocsija zuhant rá egy autósra Kiskunhalasnál, kézzel kellett kiásni alóla

Mint a Kecskemét365 megírta, vasárnap fának ütközött egy gépkocsi a Kiskunhalas és Imrehegy közötti út 15-ös kilométerszelvényénél, azt követően, hogy megcsúszott autójával az esős, csúszós úton a sofőr. A vezető, aki nem volt bekötve, kizuhant a kocsiból és a roncs alá szorult, írta meg a HVG.

Mint az RTL Hiradója beszámolt róla, az autóhoz érkezők nem tudták leemelni a kocsit a férfiról, ezért egyikük a kezével kezdte kaparni a földet körülötte, miután először emelővel próbálta kimenekíteni, de az belesüppedt a földbe.

A helyszínre érkező mentőhelikopter kórházba szállította a baleset résztvevőit. Az autó alá szorult férfi mindkét lába súlyosan megsérült; a másik három ember könnyebb sérüléseket szenvedett.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: kecskemet365.hu/hvg.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb