GasztroMindenmás

Három kérdés – három válasz! Kulisszatitkokat osztott meg velünk a PufiRizsa Bistro tulajdonosa

Ma Gáborral, a PufiRizsa Bistro tulajdonosával beszélgettünk, hogy még többet megtudhassunk erről a kivételes helyről, amely az ízek és a kalóriák terén is kiemelkedő teljesítményt nyújt. A PufiRizsa mindössze egy perces sétára található az Árkádtól. Mutatjuk a kulisszatitkokat:

Gábor készségesen állt a rendelkezésünkre, mi pedig kíváncsiak voltunk arra, melyik az az étel, amit a vendégeik a leginkább kedvelnek. Az első pillanatban kicsit tanácstalanoknak tűntek, de aztán rájöttünk, hogy ez nem véletlen. Minden egyes fogásnak megvan a maga hűséges közönsége, akik imádják a saját kedvencüket. Az egyik ilyen kedvenc az ínycsiklandó “Laza Lazac steak”. Ez az étel indiai ízvilágból érkezett, gazdag mártással és basmati rizzsel tálalják. Mindezt pedig kókusz és pisztácia teszi különlegessé.

Kiváncsiak voltunk, melyik az az étel, amivel nem lehet mellélőni. A válasz azonnal jött: “Kedvencünk Quesadilla”. Ez a street food kategóriában is nagy népszerűségnek örvend, és a neve is beszédes. A srácok a quesadillához a húst is maguk készítik el, és minden rendeléshez választható mártás és saláta mix jár. Az ételre pedig különösen figyelnek a kalóriák szempontjából, hogy mindenki bátran élvezhesse, anélkül, hogy aggódnia kellene.

Az utolsó kérdésünk pedig az volt, hogy melyik az az étel, amit a PufiRizsa csapata tényleg közönség kedvencnek tart. Gábor elmesélte, hogy a batáta brassói különlegessége abban rejlik, hogy édesburgonyát szuvidálják és minimális zsiradékon sütik. Ez nemcsak a kalória számokban mutatkozik meg, hanem az ízekben is, hiszen az étel ízvilága a szuvid technikának köszönhetően marad teljesen megőrzött.

Amennyiben kedvet kaptál az egészséges, ugyanakkor ízletes ételek kipróbálásához, a PufiRizsa mindig elérhető a pufirizsa.hu weboldalon, a Foodora-n, a Wolt-on, vagy a Boros József utca 18. szám alatti helyszínen. Hétfőtől péntekig 11:00 és 20:00 óra között várják vendégeiket, így mindig van lehetőséged felfedezni az egészséges étkezés új dimenzióit. Ha további információra vagy rendelésre van szükséged, ne habozz hívni a 06 30 138 3746-os telefonszámon.

Csatlakozz a PufiRizsa ízvilágához, és fedezd fel az egészséges étkezés új dimenzióit, amelyek nem csak finomak, de jók is az egészségednek!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb