Mindenmás

Csúnya baleset történt az M5-ösön Szeged mellett, többen megsérültek, ömlik az üzemanyag az útra (frissítve)

Csütörtökön 13 óra után nem sokkal egy ráfutásos baleset történt az M5-ösön, Subasa térségében, a 164. kilométerszelvénynél, a Röszke felé vezető oldalon – jelezte több Szeged365 olvasó, amit a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság is megerősített szerkesztőségünknek. Mint kiderült, egy autó hátulról ütközött neki egy másiknak.

Elsődleges információink szerint a balesetben legalább öten megsérültek, és a karambolozó járművekből az üzemanyag is kiömlött az úttestre. A helyszínre tartanak a rendőrök mellett a katasztrófavédelem szakemberei is. Torlódásra számíthatnak a közlekedők. Vigyázzatok magatokra!

FRISSÍTVE: FÉLPÁLYÁN HALAD A FORGALOM

Cikkünk megjelenését követően a katasztrófavédelem közleménye is befutott. Mint írják, összeütközött egy személyautó és egy teherautó az M5-ös autópálya 164-es kilométerszelvényénél, Röszke irányába. A szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az érintett szakaszon félpályán halad a forgalom.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb