Sport

Csütörtökön érkezik a HC Zagreb a Pick Arénába, kisorsoltuk a Szeged365-ös jegyeket a meccsre

Október 26-án (csütörtök) 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a horvát HC Zagreb együttesét fogadjuk a PICK Arénában – jelentette be a szegedi klub portálja, akik azt írták, fontos meccs vár a csapatra. Mi pedig azt, hogy kisorsoltuk a Szeged365-ös jegyeket az összecsapásra, a neveket a cikk végén találod.

“Ponttal tértünk haza Kielcéből, Lengyelországból. Történelmi volt ez a pontszerzés (27-27 lett az eredmény), hiszen az egykori BL-győztes otthonában eddig mindig vereséget szenvedtünk. Ez a múlt, remek sikert, és fontos pontot szereztünk a Bajnokok Ligájában. 253. BL-találkozónkon a 22. döntetlent értük el. Huszonhét gólt szereztünk idegenben, jelenleg 6982 találatnál járunk. Tizennyolc gól kell a hétezerhez, ezt minden bizonnyal a következő fordulóban, október 26-án (csütörtök) elérjük. Szép jubileumhoz érkezhetünk.

Péntek kora délután szerencsésen hazaértünk, a péntek és a szombat a pihenésről szól. Vasárnap viszont edzünk, készülünk az említett szegedi meccsre, a horvát HC Zagreb elleni összecsapásra”

– összegezte az utóbbi napok eseményeit a Pick Szeged.

Igazán patinás párharc következik, hiszen a Kékek első idényében, már 1996-ban találkoztak velük a BEK-ben. Az első két meccs döntetlennel végződött, azóta 18 összecsapást vívtak velük.

Kiváló a mérleg,

  • 10 győzelem,
  • 3 döntetlen
  • és 5 vereség a mutató.

A Pick Szeged írása leszögezi, hogy az ellenfelük kiváló formában van, jelenleg 5 pontjuk van a csoportban, az elmúlt fordulóban hazai környezetben az észak-macedón Pelister együttesét verték meg.

Mint fent írtuk, sorsoltunk, a két nyertesünk, akik páros Szeged365-ös jegyeket kapnak 24 órán belül üzenetben:

  • Tanács Telek Nóri
  • Barcsik Gergely

Szívből gratulálunk, csütörtökön irány az aréna!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb