Szegedi Arcok

Kigyulladt egy segédmotor Szegeden – egy arra járó rendőr sietett a bajba jutott vezető segítségére

Annyi jó tudni, hogy a szegedi rendőrökre minden esetben számítani lehet! Így történt ez pénteken is, amikor kigyulladt egy segédmotor a városban, majd a bajbajutott sofőrön egy éppen arra járómotoros rendőr segített.

A Csongrád-Csanád vármegyei rendőrség kedden osztotta meg a történetet, mely szerint az egyik kollégájuk a péntek délután a szolgálati helyére tartott, mikor egy éppen lángra kapó segédmotorra lett figyelmes. Azonnal meg is állította a forgalmat, hogy a kismotort a járdaszakaszra tudja kormányozni annak vezetője.

EGY BUSZ SOFŐRJÉTŐL KÉRT TŰZOLTÓKÉSZÜLÉKET

Mint kiderült, a lángok megfékezése érdekében egy busz sofőrjétől tűzoltókészüléket kért, majd egy szolgálaton kívüli rendőrrel kiegészülve eloltotta az égő járművet. Az eset szerencsésen végződött, senki sem sérült meg, annak érdekében azonban, hogy a jövőben ne ismétlődjön meg, fontos rendszeresen ellenőrizni a járművek műszaki állapotát – emelték ki a történet végén a rendőrök.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb