Mindenmás

Tapasztaljátok meg személyesen is a szegedi tudomány csodáit! Hallottál a Fontanus Egészségközpontról?

Az egészség nem csupán egy szó Szeged városában, hanem egy életforma. A Fontanus Egészségközpontban a Fontanus kutatóközpont kutatói és szakemberei izgalmas fejlesztéseket mutattak be, amelyek mind a szegediek egészségének megőrzését szolgálják. Korábbi cikkünkben már beszámoltunk Dr. Bajzik Éva és csapatának eredményeiről, amire nagyon sokan reagáltatok a közösségi oldalunkon is.

A Fontanus filozófiája egyszerű: a test és az elme harmóniája elengedhetetlen az egészség megőrzéséhez. A legújabb fejlesztések között találunk egy olyan programot, amely kifejezetten a helyi közösség egészségének megőrzését célozza meg. A program keretében a szegediek személyre szabott tanácsadást és kezelési tervet kapnak, továbbá lehetőség nyílik a kutatókkal való közvetlen kapcsolattartásra is.

A Fontanus Egészségközpont szakemberei nagy hangsúlyt fektetnek a prevencióra és a helyi közösség egészségtudatosságának növelésére. Az új programok és szolgáltatások mindezt elősegítik, és a korábbiakhoz hasonlóan most is elérhetőek minden szegedi számára.

Legyünk őszinték: a XXI. századi embernek korra és nemre való tekintett nélkül tudatosan kell ügyelnie egészségére. Miért ne használjuk ki a legújabb kutatási eseményeket, amelyeket a napjainkat meghatározó, mozgásszegény környezet miatt fejlesztettek ki?! Ráadásul ezt szegedi kutatók kezdték el, majd egy egészségközpontot is nyitottak, itt szeretett városunkban Szegeden. 

Az újdonságokról és a Fontanus Egészségközpontban folyó munkáról készült videónkat ITT tekintheted meg, ne hagyd ki! Utána pedig ne habozzatok, látogassatok el a Fontanus Egészségközpontba, és tapasztaljátok meg személyesen is a szegedi tudomány csodáit!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb