Mindenmás

A Renterest forradalmasítja a szegedi lakásbérlést: otthon, ahogy Te szeretnéd!

Miért válaszd a Renterestet? Most eláruljuk! A lakásbérlés sosem volt még ilyen egyszerű, gyors és biztonságos Szegeden. A Renterest nem csak egy lakást, hanem egy komplett életstílust kínál. De mi teszi ezt a szolgáltatást olyan egyedülállóvá? A Renterest háromféle lakástípust kínál: Compact, Comfort és Családi. Mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet, legyen szó egyedülállókról, párokról vagy családokról.

A geotermikus fűtésrendszerrel használható lakások mellet egy jobb életszínvonalat teremthetnek itt magunknak a bérlők, mert a rezsidémon nem liheg többé a nyakukba. Olyan bérleménybe költözhetnek újdonsült lakói, aminek előtte még nem volt gazdája. Exkluzív bútorait, szakemberek válogatták, hogy a minőség élvezhetőbbé és otthonosabbá tegye a bérlői életét. A Cédrus Liget lakóparkban például fitness terem és bisztró is várja a lakókat. Lessünk csak be a lakásokba.

A banki várakozásnál, a hitelfelvételnél, a hosszú papír folyamatoknál, mindig meginog az ember, vajon megéri-e?! A RENTEREST megígérte nekünk is: itt egyetlen szerződés van, ami jelentősen megkönnyíti a dolgod, csak megnézed, beleszeretsz, aláírod és költözöl.

Itt nincs bizonytalanság, meg a szokásos kérdések: hogy „megbízható-e a főbérlő”, „eladja-e kis idő múlva mégis,” vagy egyszerűen csak úgy felemeli az árat, egyik napról a másikra. Miért ne választanánk megbízhatóbb otthont, magunknak, családunknak, gyermekünknek? 

Böngéssz kedvedre a lakások között a www.renterest.hu oldalon, és vedd fel velük a kapcsolatot, hogy minél hamarabb beköltözhess álmaid otthonába!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb