Mindenmás

Halálos baleset történt Ásotthalomnál, teljes útlezárás van a helyszínen (frissítve)

Nem indul jól a péntek, egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze az 55-ös út, 33. kilométerszelvényénél, Ásotthalomnál. A balesetet a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette szerkesztőségünknek. Teljes útlezárás van a helyszínen.

Információink szerint egy ember beszorult az egyik járműbe. A helyszínre tartanak a rendőrök mellett a tűzoltók is. Amint bővebb információnk lesz frissítjük cikkünket!

FRISSÍTVE: MENTŐHELIKOPTER ÉRKEZETT A HELYSZÍNRE

Cikkünk megjelenését követően a katasztrófavédelem is közleményt adott ki. Mint írják: összeütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi az 55-ös főút 33-as kilométerénél, Ásotthalom külterületén. Egy ember beszorult, kimentését megkezdték a tűzoltók. A helyszínre a szegedi és ruzsai hivatásos, valamint a mórahalmi és ásotthalmi önkéntes tűzoltók mellett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is riasztották. A helyszínen dolgoznak a társhatóságok, és mentőhelikopter is érkezett.

FRISSÍTVE: HALÁLOS VOLT A BALESET

A témában Ásotthalom polgármestere is megszólalt. Így ír a közösségi oldalán: “tegnap jelentették be, hogy terrorveszély van a térségben. Ma ismét baleset az 55-ös úton. Egy személy azonnal életét vesztette, ezekben a pillanatokban érkezik a mentőhelikopter. Vétlen szembe jövő magyar sofőr sérült meg. A 33-as és 36-os km-szelvények között szétnézés nélkül hajtott ki a csempészautó a forgalomba. Alig 2 km megtétele után halálos kimenetelű közúti balesetet okozott!” Információnk szerint 4 gyerek és három felnőtt ült az autóba, ebből az egyik felnőtt elhunyt.

A rendőrség hivatalos tájékoztatása szerint a baleset 2023. október 27-én, valamivel 8 óra után történt az 55-ös számú főút 33-as kilométerszelvényénél, Ásotthalom közelében. A balesetben kilencen sérültek meg, egyikük olyan súlyosan, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Milán olvasónktól fotót is kaptunk a helyszínről – köszönjük szépen -, aki szerint a mentőhelikopter egy gyermeket szállított el. Azt is hozzátette, hogy a balesetet okozó embercsempészt elszállították egy másik csempészautóval.

Videó itt:

@szeged365

Halálos baleset történt Ásotthalomnál, a mentőhelikopter egy gyermeket szállított el. Milán olvasónk videója, ezer köszi érte!

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

FRISSÍTVE: FÉLPÁLYÁN MEGINDULT A FORGALOM

A rendőrség tájékoztatása szerint a műszaki mentés és helyszíni szemle teljes útlezárás mellett kezdődött meg, 10 óra 40 perctől azonban a félpályán megindult a forgalom a baleset helyszínén.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb