Mindenmás

Amikor a népi gyógymód nem segít: csaknem belehalt az ősi praktikába egy idős asszony, a mentősök gyors reakciója mentette meg az életét

A mentők gyakran találkoznak olyan “népi gyógymódokkal”, amik nemhogy nem segítenek, de még ártanak is a betegnek, kezdte beszámolóját közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat. Ezúttal az ősi praktikák majdnem egy idős asszony életébe kerültek.

TEJFÖLLEL KENTE BE AZ ÉGETT SEBET

Mint írták, múlt héten egy 85 év körüli asszonyhoz riasztották bajtársaikat, aki szomszédai szerint hirtelen zavartan kezdett viselkedni. A mentők perceken belül a helyszínre értek és kiderült, hogy előző nap a nő teával forrázta le az alkarját, az égett sebet pedig tejföllel kente be az ősi praktika szerint.

ÉLETVESZÉLYES ÁLLAPOTBAN SZÁLLÍTOTTÁK KÓRHÁZBA

Ettől rövid időn belül a seb teljesen elfertőződött és ez okozta a zavart viselkedést. Az asszonyt végül életveszélyes állapotban szállították kórházba a mentők.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: Országos Mentőszolgálat FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb