Mindenmás

Megsérült egy vízvezeték a Tisza Lajos körút – Kálvin tér sarkán, emiatt víz folyt az úttestre

Munkálatok közben megsérült egy vízvezeték a Tisza Lajos körút – Kálvin tér sarkán, közölte csütörtök délután a Szegedi Vízmű Zrt. közösségi oldalán.

Tájékoztatásuk szerint a Vidra utcában zajló ivóvízhálózat rekonstrukciós munkálatok részeként október elején szükségessé vált egy indító/fogadó árok kialakítása a Tisza Lajos körút belső forgalmi sávjában, a Tisza Lajos körút – Kálvin tér saroknál.

DOLGOZNAK A HIBA HELYREÁLLÍTÁSÁN

Jelenleg a munkaárok helyreállítása zajlik, ennek során ma délután megsérült egy vezeték a technológiai aknában, emiatt (ivó)víz folyt az úttestre. A Vízmű szakemberei rövid időn belül a helyszínre értek, és a rekonstrukciót végző alvállalkozó munkatársaival a hiba helyreállításán dolgoznak.

A JÖVŐ HÉT VÉGÉIG ELKÉSZÜLHETNEK A MUNKÁLATOKKAL

A tervek szerint várhatóan a jövő hét végéig befejeződnek a Tisza Lajos körúton a lezárással járó munkálatok és ideiglenes helyreállítás mellett visszaállhat a megszokott forgalmi rend.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: Szegedi Vízmű Zrt. FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb